Remuganessuiten varausehdot.

1. Soveltamisala ja erityisehdot

Näitä ehtoja sovelletaan yksittäisesten henkilöiden tekemiin majoitusvarauksiin. Näitä ehtoja sovelletaan mysö internetin kautta tehtäviin varauksiin. Remuganessuitella on oikeus käyttää näistä ehdoista poikkevia erityisehtoja sesonkivaihteluiden liittyvien oheispalvelujen vuoksi,

2. Varaus ja vahvistus

Varausken yhteydessä sinun on ilmoitettava nimesi, asuinosoitteesi, saapumis- ja lähtöajankohta sekä maksutapa. Varaus sitoo Remuganessuitea kun se on vahvistettu suullisesti, kirjallisesti tai esim sähköpostitse.

3. Remuganessuiteen saapuminen ja lähteminen

Suite on käytettävissä tulopäivänä klo 14.00 ja luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00. Suitea pidetään varattuna klo 18.00 varaukseen merkittynä saapumispäivänä.
Myöhempi tuloaika tulee ilmoittaa hyvissä ajoin. Muussa tapauksessa suite voidaan myydä edelleen.

4. Varaustakuu

Varauksen varmistamiseksi voidaan käyttää kansainvälistä luottokorttia. Pääosin suite maksetaan ennakkoon www.remuganessuite.fi maksuportaalin kautta.

5. Peruutus ja saapumatta jättäminen

Peruutus on tehtävä viimeistään tulopäivän klo 18.00 mennessä. Jos jätät saapumatta, suitella on oikeus veloittaa sinulta yhden vuorokauden hinta.

6. Lähtöpäivä ennen sovittua ajankohtaa

Jos lähdet pois ennen sovittua lähtöpäivää on sinun ilmoitettava lähdöstäsi suitelle viimeistään klo 18.00 edeltävänä päivänä. Jos kysymys on useamman yön majoituksesta, sinun on maksettava sovittu hinta käyttämättä jääneestä ajasta.

7. Maksut

Suite hyväksyy järjestelmän kautta tavallisimmat luottokortit. Jos suite ei ole maksettu ennakkoon on maksettava käteisellä.

8. Asiakkaan esiintyminen Remusganessuitessa

Suitessa noudatamme hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä sekä kunnioitamme Remun perintöä. Jos rikot näitä sääntöjä voidaan sinut välittömästi poistaa Suitesta.
Suitessa on myös arvokasta antiikkia. Mikäli esineitä katoaa niin suitella on oikeus laskuttaa ne asiakkaalta..

9. Asiakkaan vastuu vahingosta

Asiakkaana vastaat tahallasi tai huolimattomuudellasi aiheuttamasi vahingoistä kuten tupakointi huonessa jonka sinä tai sinun vieraasi aiheuttavat suitelle tai muille esineille suitessa, tiloille, varusteille, huonekauluille ja kiinteistölle.
Vastuu vahingistoa määräytyy yleisten vahingonkorvausten koskevien periaateiden mukaan.